månedsfoto

Månedsfotografering

Hvert øjeblik, hvert smil og hver lille milepæl i din babys første leve år er værd at forevige. Med en månedsfotografering har du mulighed for at indfange disse mindeværdige øjeblikke i billeder og se din baby vokse og udvikle sig måned for måned.

Som forælder ønsker vi alle at fastholde minderne om vores børns hurtige udvikling og vækst. Et månedsfoto af din baby er en smuk og meningsfuld måde at dokumentere denne udvikling på.

Månedsfotografering er en investering i minder, der varer livet ud. Når dit barn vokser op, vil han eller hun elske at se tilbage på disse billeder. De utallige minder kan ligeledes bringe både glæde og trøst senere i livet.

Hvad du kan forvente af en månedsfotografering hos mig:

  • En kærlig og professionel atmosfære

        Jeg forstår vigtigheden af at skabe en tryg og kærlig atmosfære, hvor dit barn kan udfolde sig naturligt. Jeg sørger for, at du          og din baby føler jer velkomne og afslappede under hele fotograferingen.

  • Kreativitet og dygtighed i at indfange jeres baby's unikke personlighed.

        Mine mange årserfaring og kreativitet sikrer, at jeg gennem billederne fanger din babys unikke personlighed og de magiske          øjeblikke i hvert enkelt billede.  

  • Smukke billeder, der fortæller historien om jeres baby's første år.

         Efter et år får du en mappe med alle de skønne billeder af din baby, som du kan tage frem igen og igen.


Månedsfotografering er en hjertevarmende lejlighed til at skabe uforglemmelige minder og have dejlige stunder med dit barn, som vare livet ud.